Cart 0

Artikel 1. Algemeen. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten die door Brocante by DejaVu geleverd zijn. Veel van de producten in Brocante by DejaVU vertonen normale gebruikerssporen. Brocante by DejaVu is echter niet aansprakelijk voor zogenaamde gevolgschade die afnemer of een derde ter zake van de producten mocht lijden.

Artikel 2. Levertijd. Artikelen worden na betaling geleverd binnen 5 werkdagen. Overschrijding van de door Brocante by DejaVu  opgegeven leveringstermijnen, door welke oorzaak dan ook, geeft de afnemer nimmer recht op schadevergoeding.

Artikel 3. Prijzen. Alle prijzen zijn vermeld in euro`s en inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Bij Marge regeling is het bedrag eveneens inclusief en exclusief verzendkosten.

Artikel 4. Verzending.  Bestellingen zullen altijd met grote zorg verpakt worden en bij Post.nl afgeleverd worden. Brocante by DejaVu is niet aansprakelijk voor schade aan goederen die veroorzaakt worden door Post.nl.

Artikel 5. Bedenktijd en terugzending. Klanten die een produkt kopen bij de Brocante by DejaVu hebben een bedenktijd van 7 werkdagen. Binnen deze periode mogen zij de koop terugdraaien en het produkt terugzenden in originele verpakking. Bij goede ontvangst word het bedrag overgemaakt. De verzend-
kosten zijn voor rekening koper.